Connect with us

Hír

Luck: biztosan játszani fogok idén

Az Indianapolis Colts szezonja még nem ment teljesen a kukába, bár kétségtelen, hogy merész álmaik nem lehetnek. Épp ez lehet az oka, hogy bár nem kellene, de mindenki Luck idei visszatérésén gondolkozik. Szerintem jobb lenne ezt az évet a teljes felépülésre áldozni, majd teljesen egészségesen belekezdeni a következő évbe, de erről maga a játékos is máshogy vélekedik.

 

 

Luck tegnap elkezdte az edzéseket és ha úgy halad a felépülése, ahogy eltervezték akkor idén pályára fog lépni. Az nem meglepő, hogy mindenkinek, köztük a játékosnak is az az érdeke, hogy mutassák, bizonyítsák be, hogy tud játszani és ott tud lenni a csapat mellett, mégis okosabb lenne elhalasztani a visszatérést. Luck azonban optimista.

 

Rengeteg dolgom van még, hogy eljussak arra a szintre ahol voltam. Sokat kell gyakorolnom, hogy természetesen menjenek a dobások és úgy érezzem teljesen egészséges vagyok.

 

Talán ez az ami arra készteti, hogy minél gyorsabban visszatérjen a pályára, mert úgy érzi, hogy lemaradásban van. Ennek ellenére néha jobb megvárni a teljes gyógyulást, mert a kapkodás csak visszafejlődéshez vezet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!