Connect with us

Hír

Mark Ingram: Csak azért volt szoros a meccs, mert rosszul játszottam

A New Orleans Saints nagy csatában maga alá gyűrte a Chicago Bears csapatát, aminek alapesetben minden Saints játékos örülhetne, de Mark Ingram mégsem elégedett. Ő saját magát okolja ugyanis, hogy nem sokkal korábban döntötték el a találkozót.

 

 

Ingram ugyanis a negyedik negyedben két egymás utáni fumble-t is produkált, amivel megadta az esélyt a Bears feltámadására. Végül a Macik nem tudtak kiegyenlíteni, de ez már nem a futó érdeme.

 

Meg kell köszönnöm ezt a csapattársaimnak. Szörnyű volt, minden amit csináltam rosszul sikerült. Ez nem rémít meg. Vissza fogok térni és jobb leszek. Egy igazi harcos vagyok. Cserben hagytam a csapattársaimat, csak azért volt szoros a mérkőzés, mert szörnyű voltam.

 

Ingram nem hárította tehát a felelősséget, de szerencséjére ezúttal a csapattársak húzták ki őt a szorult helyzetből. Ezért is szép a csapatjáték, mert nem ítéli halálra a csapatod egy szörnyű nap. Ingramnek amúgy sem kell szabadkoznia, mert alapjában véve nem játszik rosszul idén. 107 próbálkozásból 466 yardja van és már volt öt darab 15 yardnál hosszabb futása is. Ez mellett Kamara ellenére is termékeny a passzjátékban, ahol 35 targetből már 190 yardot termelt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!