Connect with us

Hír

Marrone: Ne dicsérjék elhamarkodottan a defense-t!

A Jacksonville Jaguars védelme elképesztő magasságokban van. Végre beérett sok-sok dollármillió és draftpick, de Doug Marrone főedző szeretne a földön maradni.

 

 

Csak emeljünk ki néhány dolgot, amiben a Jaguars vagy ligaelit, vagy a legjobbak között van. 161,7 passzolt yardot engednek meccsenként, ez a második legkevesebb a Steelers száma mögött. 10 interceptiont szereztek, ezzel holtversenyben elsők a Ravensszel, ahogy engedett pontokban is holtversenyben elsők a Seahawksszal (15,7-tel). 33 sacket szereztek, ezzel 7-tel előzik meg a második Pantherst, ráadásul a legendás Bears védelem óta ők az első csapat, akik két meccsen is legalább 10 sacket szerzett egy szezonon belül, plusz a sack rekord is összejöhet nekik. Ám mielőtt piedesztálra emelné az egységet a média, Marrone lerángatná az embereket a realitás talajára.

 

Nagyon jó látni a fiúkat játszani, mert elképesztőek, de mindenkinek azt mondom az ezzel foglalkozó kérdésekre, hogy várjanak. Már sokan a Bears legendás védelméhez hasonlítják a minéket, ami megtisztelő, de az az igazság, hogy még közel sem vagyunk azon a szinten. Pontosan tudom miről beszélek, hiszen játszottam ellenünk, és bizton állítom, ők nem e világi emberek voltak. Hosszú még az út számunkra azokig a magasságokig, de nem elérhetetlen, hiszen láthatjuk, mennyire jól teljesítünk most is.

 

Mint sok mindennek, úgy a Jaguars védelmének is van gyenge pontja, méghozzá a futások megállítása, de tekintve, hogy a keret csaknem fele még fiatal, ezen a jövőben lehet majd változtatni. Úgy tűnik el kellett telnie ennyi borzasztó szezonnak ahhoz, hogy végre kezdjék igazolni a tehetségüket a drafton és a szabadügynök piacról elhozott játékosok Jacksonville-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!