Connect with us

Hír

Martavis Bryant cserét kér!

Na nem a padra szeretne leülni a Steelers elkapója, hanem elégedetlen Pittsburghben és csapatot váltana – legalábbis Ian Rapoport információi szerint. A Steelers a szezon legnagyobb győzelmén van túl, de Bryant most sem kapott sok labdát: 2 elkapás, 27 yard a mérlege. De a szezon során is ezzel együtt csak 17 elkapása, 231 yardja és egy TD-je van.

 

Bryant kihagyta a teljes 2016-os évet eltiltása miatt, amit tiltott szerek használata miatt kapott. Ezen felül volt már nézeteltérése Big Bennel, ráadásul Mike Tomlinnak is rá kellett szólnia, hogy viselkedjenek már rendesen Sammie Cotesszal, akik twitteren szólalkoztak össze JuJu Smith-Schuster draftolásakor. Ezért sok csapat alapból kiesik a kérők sorából és ugyan Martavis egy remek mélységi célpont, a kockázatokat mindenképp viselnie kell az esetleg érte trade-elő franchise-nak.

 

A játékos reggelre tagadta a “vádakat”, de nem tudjuk kinek lehet jobban hinni, a belső információkra hagyatkozó Rapoportnak vagy Bryantnek, aki nyilván nem fogja nyíltan kimondani a világ előtt, ha tényleg cserét szeretne.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások