Connect with us

Hír

Matt Forte elégedetlen volt a Jets taktikája miatt

A New York Jets tovább folytatja idei meglepetés szereplését, ugyanis majdnem megfogta az Atlanta Falcons csapatát. Szinte az egész mérkőzést végigvezetve, végül szoros ütközetben maradtak alul, ezt pedig pár játékos nehezményezte a csapatból.

 

 

Az egyik fő szószoló, a csapat veterán futója, Matt Forte volt, aki szerint nem volt teljesen tökéletes a playhívás a mérkőzésen.

 

Teljesen meglepett a playhívásunk. Mi tudtuk, hogy esni fog és nehezek lesznek az időjárási körülmények. Az egész mérkőzés alatt zuhogott. Ennek ellenére körülbelül 20 alkalommal futottunk, pedig egy embernek kellett volna ennyit futnia, nem az egész csapatnak. Véleményem szerint felőröltük volna őket a földön.

 

Forte nagyon jól lőtte be a futások számát, ugyanis 21 alkalommal futottak és 37 alkalommal hívtak passzt a mérkőzésen. Ez még annak ellenére is meglepő, hogy McCown koránt sem annyira reménytelen idén, mint azt sokan gondoltunk a szezon kezdete előtt. Mindezek ellenére van igazság Forte szavaiban, igaz nem sokat tett azért, hogy az edzők bízzanak a futójátékban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!