Connect with us

Hír

McCown: Csak ti lepődtetek meg a 3-2-es kezdésen

Mindenki meglepődött azon, hogy a Jets, ami minden sztárját elküldte, 3-2-vel áll – pont úgy, ahogy a Patriots és a Bills. Pontosabban, mindenki meglepődött, kivéve a Jets játékosokat:

 

Számunkra ez egyáltalán nem meglepő. Persze van egy narratíva a szervezeten kívül, de amikor eljövünk dolgozni, akkor ezzel nem nagyon foglalkozol. Az öltözőben a testvéreiddel vagy, ahol mindenki a közös célért dolgozik. Szóval, amikor arra koncentrálunk, hogy sikeresek legyünk, nyilván nem lepődünk meg akkor, ha sikeresek vagyunk.

 

 

A szezon előtt persze mindenki optimista, a jetsesek sem mondták vagy mondhatták ki, hogy hát 1/1-esek lesznek. Viszont a realitások alapján igenis meglepő ez a három győzelem, és azért hosszú távon ezt (legalábbis erre a szezonra nézve) ne tekintsük iránymutatónak. A Jets gyenge csapatokat győzött le eddig, a következő 11 ellenfelük többségével pedig nincsenek egy kategóriában:

 

  • 2x Patriots (Super Bowl esélyes)
  • Falcons (Super Bowl esélyes)
  • Panthers (Super Bowl esélyes)
  • Chiefs (Super Bowl esélyes)
  • Broncos (minimum PO esélyes)
  • Saints (lassan szintén PO esélyes)
  • Buccaneers (sötét ló, bennük van a PO potenciál)

 

Igazából a Jetsnek esélye csak a Bills, a Dolphins és a Chargers ellen van. A Bills komoly ellenfeleket győzött le és tehetségesebb a keret, a Dolphins kerete szintén jobb, bár ott az offense most nagyon szenved, a Chargers kerete pedig simán PO-t ér, csak hát ők a Chargers, tavaly a Brownstól is ki tudtak kapni.

 

A 6-10-es mérlegre büszke lehetne egyébként a Jets, kiindulási alapnak teljesen jó egy újjáépítést folytató csapattól.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!