Connect with us

Hír

Megtalálta Watt és Mercilus helyettesét a Texans

Tavaly Watt nélkül is az egyik legjobb védelem volt a Texansé, azonban most Watt és Mercilus kiesésével már úgy gondolták, hogy nem fenntartható az állapot, erősítés kell. Úgyhogy gyorsan igazoltak is két veteránt az “utcáról”. Egyrészt az outside linebacker Lamar Houstont, másrészt a defensive end Kendall Langfordot szerződtette Rick Smith general manager.

 

 

Houston karrierje első négy évét Oaklandben töltötte, 64 meccsből 60-on pályán is volt, azonban utána, mikor a Bears leigazolta, beütöttek a sérülések. Houston 2014-ben egy öt éves, $35 milliós szerződést írt alá, azonban első évében az egyik, második évének elején a másik keresztszalagja szakadt el, utána pedig kivágta a Bears. Most 30 évesen veheti át Mercilus helyét.

 

Kendall Langford 9 éve van a ligában és a tavalyi sérülése óta egy meccset sem hagyott ki. Azóta viszont a Colts, majd a Saints is kivágta, tehát úgy tűnik, már nem az igazi a játéka. Neki talán kicsit könnyebb dolga lesz, hiszen Christian Covington is használható Watt helyén, míg Mercilus pótlására nem volt eddig potens jelölt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!