Connect with us

Hír

Mi is volt Lynch célja a kiállítás előtt?

Ahogy azt az összefoglalónkból már olvashattátok, Marshawn Lynchet kiállították a zebrák a második negyed közepén, miután ellökte magától az egyik játékvezetőt. Mindez Marcus Peters late hitjéből alakult ki, de vajon Lynch miatta, vagy a csapattársai miatt szaladt be a pályára?

 

 

Valószínűleg mindkét variáció megállja a helyét, ugyanis olyan részlet derült ki, ami számomra ismeretlen volt az összefoglaló megírása előtt. Peters és Lynch ugyanis unokatestvérek, és a nagy csetepaté közepette lehet nem számon kérni akarta a fiatal cornerbacket, hanem éppen ellenkezőleg: ő akarta megvédeni unokatestvérét a felháborodott, és nála pár mérettel nagyobb raiderses támadó falemberektől.

 

A 31 éves futóról mind tudjuk, hogy tűzbe menne akár a csapatáért, akár a családjáért, és nem fél cselekedni ha az igazáról van szó. Így történhetett meg, hogy beszaladt a pályára az esetet követően, mikor ő pályán sem volt, ahogy az a fenti képsorokon is látható. Ám a lényegen nem változtat az eredeti szándéka, a bíró megrángatásáért így is, úgy is ki kellett állítani őt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!