Connect with us

Hír

Mixon nem érti a Steelers ellen történteket

A kezdeti borzalmat látva varázsütésre – na jó, igazából egy OC csere miatt – megváltozott a Bengals támadósora, és sorra építettek klasszis játékosaikra. Ezek közül az újonc Joe Mixon sem volt kivétel, bár szerinte még mindig nem használják őt elégszer.

 

 

A legutóbbi meccsén, ahol a csoportrivális Steelers otthonában játszottak, nem mozgott rosszul. 7 futásból 48 yardot ért el, ami 6,9-es átlag, valamint 3 elkapásból 20 yardot szedett össze. Ez mind szép és jó, csakhogy a Bengals második TD-jét követően nem nagyon látott labdát, a csapat pedig kikapott. Mixon érhető okokból egyiknek sem örült.

 

Bosszantó volt minden értelemben a vasárnapi meccs. Amíg Bell a túloldalon 35-ször kapott labdát, én csak hétszer, mindezt az első félidőben, a másodikban labdát se láttam. Minden futónak lételeme, hogy etessék labdával, máskülönben nem tudunk hasznosak lenni a csapatunk számára, és nem tudjuk megmutatni mit tudunk. Nem értem miért nem erőltettük a futást a második félidőben…

 

A második félidő első öt drive-ját nem teszik ki az ablakba a Bengalsnál, hiszen kettőt interception zárta, a maradék három pedig 3 and out lett. Daltonéknak tehát van min javítani, de egy Mixon szintű tehetséget hiba nem használni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!