Connect with us

Hír

Montgomery elveszítette a kezdő pozíciót

Hiába, egy sérülés és könnyen vége mindennek. Hiába volt eddig Ty Montgomery a Packers első számú futója, bordasérülése miatt lehetőséget kapott az újonc Aaron Jones is, aki élt a lehetőséggel és megszerezte magának a kezdő posztot, bár a 36 futásból szerzett 256 yarddal és két TD-vel ez annyira nem is meglepő. Montgomery így viszont legfeljebb a speciális egységben hasznosíthatja a tudását.

 

 

Hiába mondja azt Mike McCarthy, hogy nem lesz egyszemélyes a futójáték, a Saints elleni meccsen Montgomery már csak 7 snapet kapott a támadókkal, míg Jones 44-et az 50-ből. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott a speciális egység koordinátora, Ron Zook, aki bár nem tudja, a támadóoldalon mi lesz Montgomeryvel, ő szívesen használná a speciális egységben:

 

Ty egy nagyon jó ST játékos. Tavaly például blokkolt egy puntot a Vikings ellen, jó munkát végzett a kickoff csapatban és a visszahordásoknál is remekelt. Nem kérdés, hogy lobbizunk érte a főnöknél, aztán meglátjuk, mi lesz.

 

Az tényleg vitán felül áll, hogy Montgomery egy zseniális ST játékos, elég csak megnézni, mit művelt tavaly a Lions ellen:

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!