Connect with us

Hír

Nincs változás a himnusz alatti térdeléssel kapcsolatban

Tegnap felvetődött, hogy köteleznék a játékosokat arra, hogy a himnusz alatt álljanak és ne térdeljenek, azonban Roger Goodell éjjel bejelentette, hogy nem lesz semmiféle irányelvbeli változás, marad minden, ahogy eddig volt. Az NFL szeretné feloldani a problémát a himnusz körül, azonban jelenleg nem nagyon látszik optimális megoldás. Ha a játékosok egységesen állnak a himnusz alatt, akkor “behódolnak” és Donald Trump elnök úr “nyer” és parádézhat a twitteren. Ha pedig továbbra is térdelnek, akkor ez egyrészt elvonja a figyelmüket a mérkőzésekről, másrészt a szurkolók utálatát is viselniük kell.

 

Roger Goodell komisszár ezt nyilatkozta:

 

Példa nélküli beszélgetéseink voltak az utóbbi egy évben játékosokkal, tulajdonosokkal és közösségi vezetőkkel. A következőkben pedig azt tervezzük, hogy mély beszélgetéseket folytatunk a játékosokkal és a tulajdonosokkal a következő hetekben, hogy teljesen megértsük a problémákat és hogy úgy álljunk hozzá a dolgokhoz, hogy megoldhassuk ezeket a problémákat. Most koncentrálhatunk arra, hogy milyen intézkedésekkel tudjuk fejleszteni a közösségünket és támogatni a játékosainkat.

 

Véleményem szerint ez volt a jó döntés, egy szigorú szabályozással csak rontottak volna a helyzeten szinte minden szempontból. A játékosok lázongtak volna és más platformokat kerestek volna protestálásukra és akkor már nem csak a jelenlegi problémák ellen szólaltak volna fel, hanem az NFL intézkedései ellen is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!