Connect with us

Hír

Nyílik a talaj Nick Folk talpa alatt?

A Tampa Bay Buccaneers el van átkozva a rúgókkal. Tavaly a második körben draftolták a szupertehetség Roberto Aguayot, aki 40 yardon belül nem hibáz, ehhez képest erről a távról is sorra hagyta ki a kísérleteket, majd most az őt kiszorító Nick Folk lábában maradt a Bucs lehetséges győzelme a Patriots ellen. A vészharangokat pedig megkongatták.

 

 

Három kihagyott mezőnygólt ritkán szoktak tolerálni a csapatok, és mindenki azt várta, hogy pénteken érkezik a hír, hogy a 32 éves játékost menesztette a Bucs. Koetter azonban elmondta, hogy

 

Sokáig tárgyaltunk erről Jason Licht general managerrel, és abban maradtunk, hogy nem hozunk elhamarkodott döntéseket Folk jövőjével kapcsolatban. Viszont invitáltunk pár játékost próbajátékra, de ha nem felelnek meg az elvárásainknak, akkor Nick marad az emberünk.

 

Ezzel egyértelművé vált, hogy Folk szinte elvesztette a bizalmat, hiszen nagyon meglepődnénk, ha a próbajátékot követően ne találnának ideális jelöltet, főleg hogy legközelebb jövő vasárnap fognak pályára lépni. Adam Schefter, az ESPN insidere szerint négy játékost is várnak a hétfői edzésekre, akik megmérkőzhetnek majd a kezdőért, de addig Folk helye biztonságban van a csapatban. Arról egyelőre nincs információ, hogy kiket hívtak meg az edzésre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!