Connect with us

Hír

Palmer reméli, hogy 4-6 hét múlva visszatérhet

A Cardinals Rams elleni vereségének legfájóbb pontja az Arizona-szurkolók számára egyértelműen Carson Palmer elvesztése volt, akinek a mérkőzés során eltört a karja.

Az eredeti ütemterv szerint nyolc hét kellene a gyógyuláshoz, de Palmer bízik benne, hogy már 4-6 hét múlva visszatérhet. Szerencséjére nem a dobó keze sérült, így tényleg lehet oka a bizakodásra, azonban a Cardinals jelenlegi helyzetében nagyon elgondolkodtató, hogy érdemes-e visszatérnie, hiszen a playoff-ablak már most kezd bezárulni a Cardinalsnak.

Palmer helyett most az elkövetkező néhány fordulóban a nem túl meggyőző Drew Stanton fog játszani, de a rosteren van még Blaine Gabbert is, aki bevethető lenne. Egyik irányító sem főnyeremény, és mivel a támadósor még pár hétig biztos David Johnson nélkül lesz kénytelen küzdeni, így lehet, hogy mire Palmer visszatérne, addigra a playoff-esélyek már túlságosan elhalványulnak. Ennek fényében mindenképpen érdemes átgondolni, hogy megéri-e kockáztatni a rásérülést az idősödő irányítónál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!