Connect with us

Hír

Peterson: még van bennem öt év

Peterson már kedden Arizonában tanulta az új playbookot. Csak erre kellett koncentrálnia, ugyanis a lakhatást elintézte neki a jó öreg Larry Fitzgerald: nála lakik addig Peterson, amíg berendezkedik valahol a környéken.

Meghallgattattak az imáim. Sokat várnak tőlem, de ez rendben van. Nagyon nagyon sok van még bennem, legalább öt év. Maradjatok adásban, és meglátjátok.

Nagyon magabiztos a HoF-futó, pedig érdemes lenne vigyáznia. Érkezésére megváltak CJ2K-től, aki csak egy Lmaoooo-tweetel reagált rá. Peterson azonban a liga egyik legrosszabb támadófala mögé érkezik, ahol a Saints-szel ellentétben nem a csapaton belüli vetélytársakkal fog meggyűlni a baja, hanem a rossz blokkolással. A Cardinals jelenleg a ligában talán a legrosszabb futásblokkolást mutatja be, márpedig Peterson mindig is szeretett jó blokkokkal felgyorsulni, ez volt az erőssége. David Johnson helyében minden edzésen lelkesen jegyzetelnék.

 

 

Apró érdekesség, hogy nem a 28-as számot viseli, ahogy egész karrierje során, hanem a 23-at. Nem tudott megegyezni Justin Bethellel a szám használatáról, de úgy gondolja, hogy talán pont ez segíthet neki abban, hogy fejben is újraindítsa a karrierjét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!