Connect with us

Hír

Pryor nem dühös a kialakult helyzete miatt

Terrelle Pryornak nem úgy alakul a 2017-es szezonja, ahogyan azt ő és új csapata is várta. A DeSean Jackson és Pierre Garcon pótlására hozott elkapó egyelőre nem találja meg az összhangot Kirk Cousinsszal, az Eagles ellen pedig már a padon találta magát.

 

 

Pryor idén mindössze 223 yardra és egy TD-re volt képes az első hat meccsén, amivel már annyira nem elégedett Jay Gruden, hogy a hétfő esti rangadón nem is kezdett. Mindössze a támadósnapek 47%-án volt fent, helyette Jamison Crowder és Josh Doctson kezdett. A 28 éves elkapó elfogadta edzője döntését, és nem panaszkodik miatta.

 

Hiszünk az edzőnkben és maximálisan bízunk a döntéseiben. Ha ő így gondolta, nyilván nem ok nélkül tette. Mindenki tisztában van a csapaton belül, hogy az ő szava dönt, és egyikőnk sem kérdőjelezi meg azok helyességét, és ez így van rendjén. Emiatt nem vagyok se mérges, se ideges, hiába próbálnak provokálni a sajtóban, ahogyan a csapattársaimra sem neheztelek. Josh elképesztően tehetséges elkapó, imádom nézni a játékát. Remek közösséget alkotunk az elkapókkal csapaton belül, a versenyszellem pedig nincs hatással a kapcsolatunkra.

– mondta Pryor.

 

Az Eagles ellen több két tight endes felállást is használt Gruden, ami miatt csak két elkapónak volt lehetősége pályára kerülnie, és most a másodéves Doctson volt az X elkapó. Gruden megindokolta a miértjét.

 

Josht kezdettük, mert szerettük volna a meccs elején bevetni őt, Terrelle-t meg a későbbiekben szándékoztunk használni.

 

Pryor csak erre a szezonra kapott szerződést, de ilyen játékkal nem valószínű, hogy hosszabbítás lesz a dologból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!