Connect with us

Hír

Reid linebackerként játszhatna

A 49ers védelme messze nem tartozik a liga legjobbjai közé, azonban a strong safety Eric Reid posztján jobbnak mondható. Most azonban csapata arra kérné, hogy inkább hibrid-linebackert játszon.

Reid kihagyni kényszerült három mérkőzést bokasérülés miatt, ami alatt helyét Jimmie Ward túloldalán Jaquiski Tartt vette át, elég jó teljesítményt nyújtva. Reid visszatérésével azonban két jó játékosuk van egy posztra, a snapek megosztása pedig nem lenne jó ötlet egy olyan csapatnak, ahol örülni kell, ha van 11 épkézláb kezdő:

A legjobb 11 játékosunkat akarjuk a pályán látni

nyilatkozta Kyle Shanahan.

Reid fizikai paraméterei alapján alkalmas lenne új-típusú, hibrid-linebackerként a játékra. Ez utóbbi különösen passzjátékkal operáló csapatok ellen lehet hasznos, mert így linebacker poszton egy mozgékonyabb, gyorsabb játékos láthatna el coverage-feladatokat. Gyakran futó csapatok ellen azonban viszonylag bajos lehet az alkalmazása, hiszen kisebb testsúlya miatt kevésbé hatékonyan tudná ölni a futásokat.

A Dallas elleni mérkőzésen nem jött be ez a felállás, de abban biztosak lehetünk, hogy Shanahan biztosan megtesz mindent, hogy ne pazarolja el kevés tehetséges játékosának játéklehetőségét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!