Connect with us

Hír

Rengeteg volt a gyökér húzás a múlthéten

Nagyon huncutak voltak a játékosok a múlthéten, rengetegen kaptak büntetést a ligától.

 

A Seahawks LB KJ Wright egy Orleans Darkwa elleni facemask miatt fog 9 115 dollárt fizetni.

 

A Giants LB Keenen Robinson 18 231 dolláros büntetést kapott azért, mert bántalmazta Russell Wilsont.

 

A Saints defensive lineman David Onyemata szükségtelen durvaságért kapott 12 154 dollárt, pontosabban azért, mert a “kicsi a rakásból” nem szabad csak úgy kihúzogatni az embereket.

 

A Bucs corner Robert McClain nem fog játszani a Panthers ellen, mert úgy megütötte a Bills elkapó Deontre Thompsont, hogy agyrázkódást kapott tőle. Ettől függetlenül az ütés szabálytalan volt, így duplán foghatja a fejét, 24 309 dollárt fog fizetni szükségtelen durvaságért.

 

A Packers safety Kentrell Brice 18 231 dollárt fog utalni a ligának egy horse collar tackle miatt, amit Mark Ingram ellen követett el.

 

Ndamokung Suh igazán elemében van mostanában, mert bár a Ravens elleni ámokfutása miatt még nem kapott csekket, a múlt heti, Bilal Powell elleni facemaskjáért kapott egy 9 115 dolláros csekket.

 

A Jets LB Darron Lee lett a nap nyertese, ugyanis 45 ezer dollárnyi büntetést szedett össze. Először is kapott 36 464 dollárt, mert bántalmazta Jay Cutlert (aki nem ebben az esetben sérült le), illetve volt még egy facemaksje 9 115 dollárért. Rajta kívül még Robby Andersont büntették meg, mert dobálózott a sisakjával: az eset 12 154 dollárt ért.

 

Vontaze Burfictet nem tiltották el a rugdosása miatt, viszont kapott egy 12 154 dolláros büntit.

 

Marcus Peters 9 115 dolláros csekket kapott, mert bántotta Derek Carrt, ami után egyébként beszaladt a pályára Marshawn Lynch és kiállíttatta, majd eltiltatta magát egy bíró megrángatásáért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!