Connect with us

Hír

Richard Sherman: Senki nem játszott még ilyen jól irányítóposzton ellenünk

Az éjszaka folyamán a Seahawks és a Texans egy igazi nagyszabású cserét hajtott végre, aminek keretében a Seattle egyik cornerbackje (Lane) átkerült az ellenfél csapatához. Még a trade előtt pedig a csapat egy másik cornerbackje, Richard Sherman nyilatkozott a hétvégi ellenfél irányítójáról, Watsonról.

 

 

Vasárnap egy emlékezetes mérkőzésen a Seattle felülmúlta a Houston csapatát, de ennek ellenére mindenki Watson előtt lebegteti a kalapját. Nem is csoda, hiszen az újonc irányító alaposan szétszedte a Legion of boomot. Több mint 400 yardot és 4 touchdownt süllyesztett el ellenük, hogy a futási kísérleteiről ne is beszéljünk. A történethez hozzátartozik, hogy három interceptiont is dobott, melyek közül kettőt Richard Sherman húzott le. Ennek ellenére a cornerback tiszteletteljes szavakkal üzent ellenfelének.

 

Jobban játszottál ellenünk, mint bármelyik másik irányító valaha, pedig igazi legendákkal találkoztunk. Tisztelem ahogy küzdöttel és hajtottad az offense-t.

 

Majd hozzátette, hogy szerinte Watson a legjobb öt irányító közé fog tartozni a következő években és ebbe beleszámolja a két nagyágyút, Tom Bradyt és Aaron Rodgerst is.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások