Connect with us

Hír

Rodgers túl van a műtéten, a szezonja viszont még nem ért véget

Mint azt már bizonyára sokan tudjátok, Aaron Rodgersnek eltört a kulcscsontja a jobb vállában, ami sebészi beavatkozást vont maga után. Az éjjel át is esett a műtéten, ami az Instagram fiókjára feltöltött kép alapján komplikációk nélkül lezajlott. Viszont a szezonja hivatalosan még nem ért véget, ami egy halovány reménysugarat adhat a Packersnek.

 

 

Ugyan az IR nem jelentené a szezon végét Rodgers számára, hiszen 8 fordulót követően visszahívhatja őt a Packers, egyelőre nem tudni mit szándékozik vele tenni a csapat. Az első jelentések arról szóltak, hogy a rehabilitáció miatt idén már nem valószínű, hogy pályára lép, de idén sok orvosi csodának (= kamunak bizonyult injury reportoknak) lehettünk szemtanúi, és ez lehet Rodgers esetében is megtörténhet, legalább is sokan reménykednek benne. McCarthy viszont a játékos teljes felépülését tartja fontosnak.

 

Akármilyen jelentések is születtek napvilágra, számunkra az első számú prioritás Aaron teljes felépülése. Akár hónapokkal, akár hetekkel később történik meg, addig nem engedjük pályára, amíg teljesen fel nem épült. Az ő egészsége a legfontosabb a mostani helyzetünkben, nem kockáztatjuk meg, hogy elsietjük a rehabilitációt, ami még nagyobb károkhoz is vezethet.

 

Rodgers 2013-ban már szenvedett ehhez hasonló sérülést, csak akkor a másik vállában, illetve azt nem kellett megműteni. Bármennyire is felcsillant a Packers rajongók szeme, nagyon nagy csoda lenne, ha Rodgerst idén még látnánk focizni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!