Connect with us

Hír

Már csak idő kérdése és eljön Peterson ideje

Adrian Peterson finoman szólva sem váltotta meg a világot új csapatában. Sorra dönti a negatív rekordjait és lassan már pályán sincsen. Múlt héten eljutott karrierje mélypontjára, amikor olyan kevés snapet volt a pályán, mint még soha. Az egész szezonban is 27 labdacipelése van 81 yardért. Láthatjuk, hogy az átlag sem túl fényes. Meglepetésre mégis van, aki szerint eljön az ideje.

 

 

A Saints running back edzője szerint már nem sokat kell várni Peterson berobbanására. Mondjuk kevesebb mint 5 snapből nehéz lesz.

 

Ez már csak idő kérdése. Érzem a mentális gátjait, lassan át fogja törni. Csak tovább kell küzdenie és hajtani és előbb-utóbb jönni fog egy jó mérkőzés.

 

Nem tudom ezt most az udvariaskodás mondatja vele vagy van egy sötét tervük Petersonnal, de Ingram és Kamara mögött nem igazán akarnak neki szerepet osztani, ennek fényében pedig elég hülyén néz ki ez a nyilatkozat. Arról már nem is beszélve, hogy Peterson egydimenziósága miatt a védelmek szinte mindig mínusz yardon állítják meg a veteran futót.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások