Connect with us

Hír

Sanders szezonja is veszélybe kerülhet

A New York Giants hatalmas bravúrral elhozta a győzelmet a Mile Highból, ami már magában nagy csapás a Broncos számára, de van még ennél is rosszabb hír a csapat számára. A csapat ugyanis kezd kifogyni az elkapóiból. Emmanuel Sanders például lehetsége, hogy egész szezonra búcsút inthet a pályának.

 

 

Sanders a Giants elleni mérkőzés során Landon Collins sisakjával találkozott, az eset után pedig a Broncos wide receivere nem tudott a saját lábán lemenni a pályáról. A legfrissebb hírek szerint a bokájával vannak gondok és bizonytalan, hogy pályára léphet-e még a szezonban. Mindenesetre meg kell várni a másodvéleményt a lábával kapcsolatban.

 

Ez azért elszomorító a csapat számára, mert Sanders mellett csak Thomas az igazán megbízható célpont a csapatban, ráadásul ő is kisebb sérülést szenvedett. Thomas ugyan visszatért a pályára, de egyáltalán nem volt 100%-os állapotban. A két kiváló wide receiver mögött pedig nagyon vékony a Broncos elkapó állománya. Ezt a körülményt súlyosbítja, hogy Siemian továbbra sem vetkőzte le a gyermeteg hibáit és néha borzasztó labdavesztéseket okoz a csapat számára. Nem lesz tehát könnyű a csapat útja, akár Sanders jelenlétével, akár nélküle.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!