Connect with us

Hír

Shanahan megmutatta, hogy nem tűri a hibákat

Fantasy tulajdonosok millió égették fel saját kukájukat azt látva, hogy a 49ersnél sokszor nem volt pályán se NaVorro Bowman, se Carlos Hyde. Mint kiderült, egyikük esetében sem sérülésről volt szó, hanem példamutatásról – Kyle Shanahan ugyanis nem tűri el a hibákat.

 

 

Hyde remek szezont fut eddig a 49ersben, azonban ha becsúszik a hiba, akkor ő sem kivétel. Egy turnovert követően lehívták a pályáról, és a draftolatlan újonc Matt Breidát láthattuk a backfielden, aki 34 vs 32 snapcount arányban le is nyomta veterán kollégáját. Hyde végül 8 futásból 11, míg Breida 10 futásból 49 yardot termelt, aminek a padoztatás ellenére örült a 26 éves játékos.

 

Az, hogy nem voltam a pályán, nem sérülés miatt történt, hanem az edzőnk döntött így. Persze bosszantó, hiszen szerettem volna a pályán lenni, ugyanakkor Matt végre megmutatta, milyen nagyszerű játékos! Sok szép játékot mutatott be, remekül játszott, sajnos a győzelemhez azonban nem volt elég.

 

Ám nem csak Hyde járt így, hanem a védelem szellemi vezére, NaVorro Bowman is. Fontos kiemelni, hogy szellemi vezére, mert a teljesítménye alapján egyáltalán nem szolgált rá eddig a vezérszerepre, nem véletlenül volt folyamatosan rotálva ő is. Hyde-dal ellentétben ő már nem fogta fel ilyen rózsásan a helyzetet.

 

A mérkőzést követően beszélni akartam vele, mert nem értettem miért történhetett ez meg. Ő az edző, ő dönti el ki játszik és ki nem, de ettől ez még nekem nincs az ínyemre. Mindenkinek rosszul esik ha lehívják a pályáról, de én csapatjátékos vagyok, elfogadtam a sorsom.

 

Mondjuk nem tudom mennyire jó üzenet a legjobb támadódat és a védelmed szószólóját lehívni egy hiba után, mikor más játékos sokkal többet hibázik, és mégis a pályán szaladgálhat…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!