Connect with us

Hír

Smith továbbra sem nyugodott bele a Mitchell ütésbe

A Kansas City Chiefs nagy hajrája ellenére sem tudta ledolgozni a hátrányát és megnyerni a Steelers elleni összecsapást. Ez volt az első veresége a gárdának, de Alex Smith nem ezzel törődik. Őt ugyanis egészen más zavarja.

 

 

A mérkőzés vége felé ugyanis kapott egy ütést Mike Mitchelltől, ami erősen szükségtelen durvaság kategória volt. A bírók sárga zászlóval is jutalmazták a produkciót, mert nem elég hogy kicsit későn érkezett, de még alacsonyan is találta el az irányítót. Smith reakcióiból már akkor látszott, hogy iszonyatosan dühös az ütés miatt és azóta sem csillapodott.

 

Nagyon későinek éreztem. Későn jött, hátulról és alacsonyan is. Ennél nagyobb szükségtelen durvaság kategória nem létezik. Botrányos volt.

 

Mitchell egyébként már nem először hajt végre büntetendő ütést, többek között Bradford és Gates megütéséért is kapott már büntetést az elmúlt években. Ennek ellenére nem tartja magát mocskos játékosnak.

 

Nem vagyok mocskos játékos. Csak próbáltam levinni az irányítót. Ez egy szerencsétlen jelenet volt amit nem akar senki látni a futballban, de nem akarok sérülést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!