Connect with us

Hír

Steve Keim előkapta a pálcát a csapat pocsék játékát látva

Múlt héten a Cardinals borzasztó játékot produkálva simán kapott ki a Philadelphia Eaglestől, ami már Steve Keim general managernek is sok volt. Keim elmondása szerint a Panthers elleni NFC döntő vereséggel ért fel az a meccs, ami miatt változások fognak jönni a rosteren.

 

 

Továbbra is folytatnunk kell a folyamatos rotációt, hogy lássuk, ki tud a legjobban segíteni a csapaton, mert ez így nem állapot. Ha valaki sorozatosan hibázik, és szemmel láthatóan nem képes javítani ezen, akkor meg kell hozni a kemény döntéseket, és mást játszatni helyette. Ha pedig ezt nem tudjuk megoldani csapaton belül, akkor szabadügynökök vagy más csapattól mozdítható játékosok közül fogunk körülnézni.

 

A Cardinals jelenleg a labda mindkét oldalán vérszegény, az offense nem termeli a pontokat, a védelem viszont sorra nyeli őket. Erről beszél a továbbiakban.

 

Kezdjük a védelemmel, aminek a harmadik kísérletek levédekezése idén baromi nehéz feladat. Most komolyan, 3rd&19-re bekapni egy 72 yardos TD-t?! Ilyet nem engedhet meg magának egy csapat aki papíron a rájátszásért harcol! Aztán ott vannak a szerelések, amik sosem sikerülnek elsőre, rengeteg a hiba. Mint egy karitatív szervezet, úgy adjuk ajándékba a first downokat az ellenfeleknek, a coverage szintén hagy kívánni valót maga után. A támadósortól meg a futásokat hiányolom, túlságosan sok a passz, amikkel egy play actiont sem tudunk hatékonyan eladni a védelemnek. Szükségünk van egy hatékony futójátékra, mert így túl egydimenziósak leszünk. A passzsiettetésnek meg gátat kell szabni, rengeteg nyomást engedünk.

 

Keim tehát kiteregette a szennyest, aminek az első jele Adrian Peterson elhozatala volt a Saintstől, ami a kritizált futójátékon lendíthet. Bár még mindig csak egy győzelemnyire van az éllovas Seahawks – Rams duótól, egyelőre nem tűnnek komoly kihívónak a mutatott játékuk alapján. David Johnson november végi felépülése sokat lendíthet a támadójátékon, a védelembe pedig Deon Bucannon visszatérése hozhat új színt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!