Connect with us

Hír

Suggs: A Ravens védelem még mindig varázslatos lehet

Az offense szenvedése miatt a Ravens mindössze 3-4-gyel áll és egyre messzebb van a rájátszást érő helyektől. A gyenge offense mellett a védelem sem tudja hozni a szezon eleji parádét, az utóbbi öt meccsükből például négyszer is legalább 166 yardot engedtek a földön. Nyilván a kettő összefügg, ha a védelem egész meccsen a pályán van, értelemszerű, hogy előbb utóbb kapni fogják a yardokat, bár statisztikailag még mindig a liga jobbik feléhez tartoznak, ha a próbálkozásokat nézzük. Újságírók ezzel kapcsolatban kérdezték Terrell Suggst, hogy ha már szezon előtt annyit dicsérték a játékosok a védelmet, nem éreznek-e nyomást, hogy megfeleljenek a hájpnak:

 

Rengeteg volt a sérültünk. Elveszítettük Brent Urbant, Brandon Williams sem volt mindig bevethető. De még mindig írhatunk történelmet. Még mindig lehetünk varázslatosak. Tudjuk, ki vagyunk, és hogy mire vagyunk képesek.

 

 

 

A Ravens csütörtökön a szintén pocsék offense-zel rendelkező Dolphins ellen játszik hazai pályán (bár nem kizárt, hogy Jay Cutler elvesztése jót tett nekik). Kulcsfontosságú lesz a mérkőzés, mert ha kikapnak a 4-2-es Dolphinstól, akkor gyakorlatilag le is mondhatnak a rájátszásról, hisz a Wild Cardra esélyes csapatok közül akkor már a Jaguarstól és a Dolphinstől már kikaptak, rajtuk kívül pedig a Bills és a Texans is jobbnak tűnik, miközben például a feljövőben lévő Chargers és a Titans is talán előttük jár (sajnos vagy nem sajnos, de a rájátszás szempontjából teljesen lényegtelen, kinek hány sérültje van).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!