Connect with us

Hír

Szabályok miatt játszik majd még egy ideig felemás mezben a Rams

A Rams Los Angelesbe költözése egy újabb nagy fordulópont a csapat történetében. Ennek megfelelően szeretett volna a Rams egy kis változást vinni a dolgokba: például azzal, hogy kissé megváltoztatták a mezüket. A szereléssel csak egy baj volt: a felszerelések egyáltalán nem illettek össze, azonban változtatni legkorábban 2019-ben lesz esélyük.

Az új Rams mez több régebbi kombinációja: a mezek megmaradtak a St. Louisban viseltek, de a sisakok korábbi kék-fehér Rams színösszeállításúra lettek cserélve, illetve eszközöltek kisebb változtatásokat a nadrágokon is. Rögtön meg is kapták a kritikát a felemás szerelésért, amiben viszont legalább 2019-ig játszaniuk kell majd. Az NFL szabályrendszere szerint ugyanis a mezek megváltoztatásának szándékát két évvel a változtatás megtörténte előtt be kell jelenteni, amire ha rábólint az NFL, akkor öt évre megkapja a jogot a használathoz a csapat. A kritikák hatására a Rams be is jelentette szándékát a mezcserére, ami legkorábban 2019-ben valósulhat meg. Reális lehet azonban, hogy ez az időpont tolódik, nem kizárt ugyanis, hogy a Rams egybe szeretné kötni az új mez bevezetését új stadionuk átvételével. Egyes hírek szerint ráadásul a Rams visszatérne a 40-es, ötvenes években használt piros színhez is, bár ezt a csapat nem erősítette meg.

Bár a Rams kérvényezte, hogy játszhassanak régebbi, throwback mezekben az új mez bevezetéséig, ezt az NFL nem engedélyezte. Marad tehát még két évig a felemés szerelése Los Angeles újdonsült csapatának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!