Connect with us

Hír

Ted Thompson nem hisz a jinxelésben

Aaron Rodgers season ending műtétre készül, miután a Minnesota Vikings elleni vasárnapi csoportrangadón a jobb vállában kulcscsonttörést szenvedett. McCarthy azóta közölte, hogy Brett Hundley-val és Joe Callahannel fogják lehozni a szezon hátralévő részét, de ez nem az ő döntése volt, hanem Ted Thompsoné.

 

 

Thompson az egyik legmegosztóbb general manager az NFL-ben a sajátos felfogása miatt. A Packers feje töretlenül bízik a saját játékosaiban, és ritkán nyúl szabadügynök játékosokért, még akkor is, ha ég a ház, bár ez az utóbbi időben változott. Most viszont deja vuja lehet, hiszen 2013-ban szintén kulcscsonttörés miatt vesztette el sztárirányítóját, akkor is rábízta az akkor második számú irányítóra, Scott Tolzienre a szezont, majd három mérkőzés után visszahozta az “utcáról” Matt Flynnt, hiszen Tolzien totális csődnek bizonyult. Most ismét a második számú irányítójára bízná a dolgokat, ahogy azt a filozófiája megköveteli.

 

GM-ként meg kell bizonyosodnod arról, hogy minden poszton elég mély és minőségi felhozatalod van az 53-as limit ellenére. Bármennyire is része a játéknak, sosem arra gondolsz, hogy az irányítód megsérül, nem így alakítod ki a kereted. Ha mégis így alakítod ki a rostered, akkor előbb-utóbb eljinxeled, és tényleg megsérül a féltve őrzött játékosod. Én ebben nem hiszek, noha velünk megtörtént, megesik az ilyen, de nem esünk kétségbe.

 

Akármekkora a bizalom, várjuk ki a végét a történetnek, Hundley és Callahan ugyanis minimális tapasztalattal rendelkeznek. Ugyanakkor a média máris párhuzamba állítja a múlt hétvégi ellenfelével a Packerst, akik nem sajnáltak két millió dollárt kiadni Case Keenumnak annak ellenére, hogy Sam Bradford és Teddy Bridgewater is a rosteren van. Nos, jelenleg a Vikings vezeti a csoportot…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!