Connect with us

Hír

Teljes szétesőben a New York Giants

Hiába, a 0-5-ös kezdés, illetve a kulcsjátékosok sérülései miatti teljes kilátástalanság az öltözői hangulaton is meglátszik. Most két cornerback miatt főhet a feje McAdoo-nak, ami félő, hogy lavinát indíthat az öltözőben.

 

Dominique Rodgers-Cromartie és Eli Apple sem elégedett jelenlegi helyzetével, de előbbi esetében történt a nagyobb felháborodás. DRC ugyanis bement McAdoo irodájába, és jelezte, hogy távozni szeretne a csapattól, mire a Giants főedzője határozatlan időre eltiltotta őt. A dolgoknak volt előzménye, hiszen Landon Collins szerint a vasárnapi vereséget követően volt egy kisebb szócsata a felek között. Sőt, állítólag már múlt pénteken is otthagyta a csapatot, ez a tegnapi pedig a harmadik alkalom lenne egy héten belül.

 

A rutinos cornerback idén jobbára a slotban kapott helyet a védelemben, ami nem igazán volt ínyére, ez is közrejátszott a kifakadásában. Ehhez köthető Eli Apple ügye is, aki miatt a slotba szorult DRC, a legutóbbi két találkozón viszont a másodéves cornerback szorult a kispadra veterán kollégája helyett, és nem tudja, hogy most pontosan mit tervez vele a Giants. DRC azóta lenyilatkozta, hogy csütörtökön visszatér, és tiszta lappal újrakezdenek mindent, de nem vennénk rá mérget, hogy a boldog békeidők sokáig fognak tartani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!