Connect with us

Hír

Többen is érdeklődnek Megatron iránt

Az ESPN információi szerint a héten két csapat is érdeklődött a Detroit Lions csapatánál egy esetleg cseréről Calvin “Megatron” Johnson játékjogával kapcsolatban. Ha összejön, akkor a cserének keddig meg kellene történnie, hiszen addig lehet csereberélni az NFL-ben idén.

 

 

Mivel a Lionsnak nincs vesztenivalója, így azt mondták a csapatoknak, hogy keressék meg Johnsont vagy az ügynökét, hogy hogyan reagálna egy esetleges visszatérésre. Johnson viszont nem tudott elköteleződni, így valószínűleg nem tudnak nyélbe ütni semmiféle üzletet.

 

A 32 éves Megatron 2015-ben játszott utoljára, és jelenleg úgy néz ki, nem is szeretne visszatérni, de mindenképp érdekes lenne egy Marshawn Lynch-féle visszatérés. Johnsonban még egyértelműen volt elég, hogy játsszon pár szezont, de belefáradt a sok vereségbe és a kilátástalanságba a Lionsnál.

 

Az biztos, hogy egy contender nagyon szívesen látná a csapatában és sokat is tudna segíteni bárkinek a valaha volt egyik legjobb elkapó. A Lions pedig biztosan kapható lenne egy üzletre, hiszen kvázi a semmiért kapnának valamit, hiszen Johnson hozzájuk biztosan nem fog visszatérni. A két érdeklődő csapat kilétét homály fedi, de meglepődnénk, ha nem Super Bowlra hajtó franchise-ok lennének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!