Connect with us

Hír

Todd Gurley: A nemzetközi mérkőzéseket be kellene fejezni

Első hallásra mindenki nagyon örül, hogy az NFL terjeszkedni akar és egyre több londoni mérkőzést látunk például, de ha mélyebben belemegyünk a dolgokba akkor már sokkal árnyaltabb a kép. A játékosok, edzők és úgy általánosságban a csapatok már messze nem ilyen boldogok a nemzetközi mérkőzések hallatán. Egyrészt plusz, felesleges utazást csinál a csapatoknak, másrészt le kell mondani a hazai pálya, valamint a szurkolók közelségéről is.

 

 

Ha mindez nem lenne elég akkor meg lehet nézni, hogy az elmúlt évek londoni mérkőzései mindig milyen borzasztó találkozókat hoztak. Általában mindkét csapat idegenül és nehézkesen mozog, de sokszor a totális blowoutot se tudjuk elkerülni. Most újabb NFL játékos szólalt meg az ellenzők táborából, a Rams futója, Todd Gurley.

 

 

Szörnyű ez az egész. Meg kellene állítaniuk ezt az egész dolgot. A londoni és a mexikói meccseket is be kellene fejezni.

 

Gurley azok után fakadt ki, hogy csapata Jacksonville-ben maradt, hogy ne kelljen keresztül utazniuk Amerikát, miután a héten Londonban fogadják a Cardinalst. Így két hétig kell távol tartózkodniuk otthonuktól és családjuktól, miközben a világ másik felén csatáznak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!