Connect with us

Hír

Tom Brady: Itt az ideje, hogy nagyobb sebességre kapcsoljunk

A New England Patriots sokkal rozsdásabban kezdte a szezont, mint azt az NFL társadalom várta. Ez főleg a csapat védelmére igaz, de a támadósorban sem volt minden a helyén. A félelmetes az egészben, hogy még így is csak két vereség csúszott be. Az egyik ráadásul az utolsó másodpercekben.

 

 

Az utóbbi pár meccsen azonban már kezdett a csapat emlékeztetni tavalyi önmagára, amikor is ellentmondást nem tűrően gyűrték be az ellenfeleket. Amúgy is jellemző a jó csapatokra, hogy formájukat úgy időzítik, hogy a legfontosabb meccsekre legyenek a legkomplettebbek. A Patriots márpedig a legjobb csapat a ligában. A csapat irányítója, Tom Brady most elmondta azt is, hogy eljött a szezonnak az a pontja, hogy még feljebb tekerjék a sebességet.

 

Közeledünk a szezon feléhez. Most kell igazán feltekerünk a sebességet. A jó csapatok ezt csinálják. A 6-2 hatalmas lélektani plusz lenne.

 

Ha tényleg feljebb tudják tekerni a sebességet és olyan játékot nyújtanak, mint az elmúlt években, akkor nincs csapat, aki megállítja őket. Az AFC-ből a Steelers és a Chiefs lehet valós kihívó, de amikor a legjobban számított mindketten csúnyán csődöt mondtak eddig. Az NFC-ből pedig egyelőre nincs domináns teljesítmény az Eaglesön kívül. Őket meg még emészteni kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!