Connect with us

Hír

Tomlin: Bombát dobtak ránk

A Pittsburgh Steelers csúfos vereséget szenvedett a Jaguars ellen, a mérkőzés után pedig sokan Mike Tomlin edzőt vették elő. Voltak radikális és kevésbé radikális megnyilvánulások is. A tight end Jesse James szerint egyszerűen out-coacholták őket, Bell szerint pedig többet kellett volna futni, de abban minden nyilatkozat egyetértett, hogy jobb gameplan kellett volna.

 

 

Tomlin most ezekre a kritikákra is magyarázatot adott interjújában.

 

Ledobták ránk a bombát a harmadik negyedben. Dobtunk két gyors picksixet, ez pedig el is intézett minket. Ez teljesen megváltoztatta a tervezett gameplanünket. Teljesen felborult az egyensúly a végére. Ha megnézzük a félidei statisztikákat, akkor láthatjuk, hogy ott még nem volt semmi probléma.

 

Bell mindössze 12-szer futott, Big Ben pedig 57-szer passzolt, amiből öt darab interception is összejött. A nagy hátrány megmagyarázza miért passzoltak annyit a mérkőzés végén, de már az első pár interception után sem kellett volna annyira erőltetni a dobást. Főleg annak fényében volt ez meglepő, hogy a megelőző hetekben folyamatosan növelték Bell próbálkozásainak mennyiségét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!