Connect with us

Érdekességek

Történelmi tettre készül a Saints offense a Lions ellen

Azt reméljük senkinek nem kell bemutatni, hogy Drew Brees vezetésével mennyire komoly szintet képviselnek a Saints támadói az NFL-ben. Számtalan 5000+ yardosszezon és megannyi TD fűződik a nevükhöz, most viszont újabb tettel írhatják be magukat a históriás könyvekbe!

 

 

Ehhez mindössze annyit kell tennie az offense-nek, hogy nem csinál turnovert. Ugyanis a Saints lehet az első csapat, amelyik az első öt meccsén nem veszít labdát! Nem mindennapi teljesítményt hoztak tehát össze Sean Paytonék idén, Brees játékában az utóbbi években benne vannak az INT-ek, illetve Mark Ingram is elhíresült a fumble-jairól, de eddig sikerült nullán tartani ezeket a mutatókat. Maga Brees is meglepődött, hogy hamarosan történelmet írhatnak ezzel.

 

Mindig is azt tartottuk a kulcsnak a győzelmeink felé, hogy vigyázzunk a labdára, a védelem viszont harcolja ki az ellenfél labdavesztéseit, hiszen labda nélkül nem tudsz nyerni. Hogy ezzel rekordot is dönthetünk, azt azonban nem tudtam. Idén nagyszerű munkát végzünk, ha kell, agresszíven játszunk, és bevállalunk rizikós labdákat is, ugyanakkor továbbra is okosan, a lehetőségeket alaposan felmérve támadunk, ennek köszönhetően tartunk most ott ahol.

 

Korábban a ’95-ös Rams illetve a 2013-as Titansnek jött össze 4 meccs turnover nélkül, őket lépheti át a Saints, bár nem lesz egyszerű. A Lions védelme ugyanis egy igazi labdavadász csapat lett, 11 turnovert szereztek, ami a 3. legtöbb a ligában öt fordulót követően.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!