Connect with us

Hír

Tyler Eifertnek ennyi volt a 2017-es szezon

Hosszas dilemma után úgy döntött Tyler Eifert, a Cincinnati Bengals tight endje, hogy borzasztó hátfájdalmai miatt kés alá fekszik. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 4-6 hónap rehabilitációval járó műtét miatt véget ért számára a 2017-es szezon.

 

 

Mindössze két meccsen léphetett pályára a Bengals klasszisa idén, de a már sokadik hátfájása ismét megkeserítette az életét. Miután egyenesen Los Angelesbe repült egy specialistához, aki a műtétet javasolta, hosszas gondolkodási idő után végül ő is emellett tette le a voksát. A mostani lesz a harmadik hátműtéte karrierje során, ami borzasztó, és a Bengals részéről elgondolkodtató is egyben.

 

Eifert ugyanis jövő márciusban szabadügynök lesz, az öt éves karrierje során pedig egy olyan szezon sem volt, amin mind a 16 meccsen pályára lépett volna. A legtöbb az 15 volt, az is a rookie szezonjában, azóta 1, 13, 8 és a mostani 2 következett. Nem hiába volt első körös 2013-ban, amikor egészséges volt, akkor megmutatta tehetségét, a 2015-ös szezon kifejezetten jól sikerült számára, amikor 13 TD-t is szerzett, de azóta alig látott pályát. Nem lennénk meglepve, ha a Bengals elengedné kezeit, de lehet Eifert sem akarja már erőltetni a profi focit ennyi sérülés után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!