Connect with us

Hír

Változik a Super Bowl helyszínének kiválasztása

Nemrég volt a tulajdonosok megbeszélése, ahol a sok himnusszal való foglalkozás elterelte a figyelmet néhány újításról, mint például a Super Bowl helyszínének kiválasztása. Mert hogy a régi rendszer mostantól megváltozik.

 

 

A világ egyik legnézettebb sporteseményének rendezésére eddig egy aukció keretein belül licitálhatott, és így osztották ki a helyszínt, de ez idén változik. Mostantól ugyanis a liga fog kiválasztani egy helyszínt, amit lehetősége van elfogadni és elutasítania a városnak. Amennyiben a kijelölt város elutasítja, akkor a régi aukció szerint kerül majd kiválasztásra a döntő rendezési joga.

 

A liga fontosnak tartotta a módosítást annak érdekében, hogy igazságosabb alapon tudjanak az egyes városok Super Bowlt rendezni, annak ellenére, hogy ez nekik veszteségekkel jár. Ugyanis amikor Minnesota megkapta az idei rendezést, sok város, mint például New Orleans eldöntötte, hogy új stadionok ellen sosem fognak licitálni, mert teljesen felesleges bármilyen energiát és pénzt beleölni egy pályázatba – márpedig Minnesota az új. US Bank Stadiummal nyerte el a rendezési jogokat, ahogy Atlanta is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!