Connect with us

Hír

Vasárnapi sérülésjelentés

A tegnapi nap kimaradói után ezúttal újabb nevekkel bővült a sérültlista, de a játékosok java részéről a mérkőzés előtti utolsó riportról fog kiderülni, hogy végül játszhatnak-e. Lássuk tehát a legfrissebb sérülésjelentést, amibe a tegnap óta frissen fel, vagy lekerülő játékosok nevét tartalmazza.

 

 

Arizona Cardinals: John Brown (WR) az utóbbi hetek szenvedései után ismét pályára léphet.

Baltimore Ravens: Jeremy Maclin játéka kézsérülés miatt kérdéses volt, de minden jel szerint pályán lesz a Raiders ellen.

Buffalo Bills: E.J. Gaines (CB) és Shareece Wright (CB) játéka is kérdéses, ezért a Bills felhozott Greg Mabin személyében egy újonc CB-t a gyakorlócsapatból.

Carolina Panthers: –

Cincinnati Bengals: –

Cleveland Browns: Immáron hivatalosnak tekinthető, hogy az idei 1/1-es, Myles Garrett (DE) bemutatkozhat az NFL-ben.

Dallas Cowboys: David Irving (DL) visszatért az eltiltásából, és a Packers ellen be is mutatkozhat a 2017-es szezonban.

Detroit Lions: –

Green Bay Packers: Davante Adams (WR) elutazott Arlingtonba a csapattal, és a hírek szerint játszani is fog majd.

Houston Texans: –

Indianapolis Colts: –

Jacksonville Jaguars: Brandon Linder (C) és Jaelen Strong (WR) sem lép pályára, Marquise Lee (WR) viszont játszhat.

Kansas City Chiefs: –

Los Angeles Chargers: Tyrell Williams (WR) nyaksérülése végül nem volt komoly, így játszhat a Giants ellen.

Los Angeles Rams: –

Miami Dolphins: –

New York Giants: Jason Pierre-Paul (DE) játéka sokáig kérdéses volt, de végül játszhat. Túloldali kollégája, Olivier Vernon (DE) már nem volt ilyen szerencsés, ő nem lép pályára a Chargers ellen.

New York Jets: –

Oakland Raiders: Bár Derek Carr (QB) nagyon tepert a kezdőért, végül szinte 100%, hogy E.J. Manuel fog irányítani a Raidersben.

Philadelphia Eagles: Wendell Smallwood (RB) térdsérülés miatt egész héten nem edzett, és végül nem lép pályára a Cardinals ellen. Ezzel LeGarrette Blount és az újonc Corey Clement lesz a két futó az Eaglesben.

Pittsburgh Steelers: Martavis Bryant (WR) betegség miatt került a jelentések közé, de a reggeli hírek szerint játszani fog.

San Francisco 49ers: –

Seattle Seahawks: A Cliff Avril pótlására (éppen az ellenfél Ramstől) igazolt Quinton Jefferson eltörte a kezét, amiért Branden Jacksont hozták fel a gyakorlócsapatból.

Tennessee Titans: Marcus Mariota (QB) kihagyja a Dolphins elleni meccset, sőt, a 6. heti Colts elleni csoportrangadója is veszélybe került. Ian Rapoport egy meg nem nevezett forrása szerint 2-4 hetet is igénybe vehet a fiatal irányító felépülése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!