Connect with us

Hír

Végre eljött a váltás ideje Joe Thomas számára?

Nincs olyan trade deadline, ahol ne kerülne említésre Joe Thomas neve. Ugyan mi lehagytuk a sajátunkról, bízva abban, hogy a hosszú évek alatt annyiszor szóba került már a neve, és annyiszor alaptalanul, hogy már nincs értelme ezzel foglalkozni, a kinti sajtó mégis megteszi. Vajon most már tényleg eljön számára a váltás ideje?

 

 

Legutóbb – és talán először és utoljára – a Denver Broncos járt legközelebb ahhoz, hogy a korábbi top 3-as picken kiválasztott tackle-t magához csábítsa, ám végül ebből sem lett semmi – ennek pedig már két éve. Thomas azóta szorgosan teszi a dolgát, túllépte a 10 ezer egymás utáni snapet a csapatban, már 20 irányító életére vigyázott a támadások során, és stabilan ott van a legjobb OT-k között évek óta. Ezekkel már rég biztosított magának egy arany zakót a jövőben, de egy ilyen klasszis játékos többet érdemelne ennél – és azt nem a Brownsban fogja megszerezni.

 

A megannyi tehetség felkarolása az utóbbi két drafton, valamint az idei free agencyben való aktív költés ellenére a Browns továbbra sem tudott kilépni abból a posványból, amiben már sokadik éve van. A csapat 0-5-tel kezdett, a nagy reményekkel kezdőként kinevezett DeShone Kizert öt meccs után a kispadra tették, ezek pedig nem arra utaló jelek, hogy az előrelépés hamarosan bekövetkezne. Thomas decemberben lesz 33 éves, vagyis a homokóráján már elkezdtek lefutni a ligában hátralévő idejét jelző homokszemek, így a váltásnak – ha lesz – hamarosan be kéne következnie. Thomas a tőle megszokott stílusban válaszolt a felvetésre.

 

Már tudom mi hiányzott az életemből, a jövőmmel foglalkozó pletykák! Csodálkozom, hogy csak október közepén kezdődtek, szinte már haladás! Egy dolog miatt várom a trade deadline-t minden egyes szezonban, mert akkor végre leszállnak rólam az újságírók a “El leszel cserélve?” vagy “El szeretnéd magad cseréltetni?” kérdésekkel.

 

Kérőkből úgy gondolom ezúttal sem lenne hiány, de ha a Brownsnak nincs szándékában megválni tőle, akkor mind halva született spekuláció – már pedig miért akarnának legjobb játékosuktól megválni? Thomas írd és mond 6 nyomást engedett eddig a szezonban, amiből mindössze 1 QB hit szerepel, sack pedig egyáltalán nem, vagyis 231 snapenként érnek hozzá az irányítóhoz ha felőle jön a nyomás. Még a jövő évre van szerződése a Brownsszal, addig valószínűleg nem megy sehová. És a megnyilvánulásaiból ítélve ő sem akar távozni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!