Connect with us

Hír

Ward: Nem azért jöttem ide, hogy epizódszereplő legyek

Miután a szezon előtt a Broncos kivágta TJ Wardot, a safety a Buccaneershez szerződött annak reményében, hogy sokat játszhat majd. Ez nem teljesen valósult meg, hiszen meg kell osztania a szerepét másokkal a secondaryn belül. A legutóbbi, Bills elleni meccs után pedig betelt Wardnál a pohár.

 

Tanácstalan vagyok. Belefáradtam. Nem ezért jöttem ide. Nem azért jöttem ide, hogy a rotáció tagja legyek. Nem azért jöttem ide, hogy részmunkaidős legyek. Azért jöttem ide, hogy jobbá tegyem ezt a védelmet. Hogy a pályán legyek minden egyes play során. Én megsemmisítem a támadósorokat, ez vagyok én. Ott kell lennem a pályán, de most egy percet a pályán vagyok, egy percet meg nem. Múlt héten nem is játszottam az első félidőben. Csak minden második drive-ban játszok. Szeretnék segíteni, de így nem tudok, ez pedig nagyon frusztráló.

 

 

 

A Bills ellen Ward 24 snapet töltött a pályán (35%), de például az újonc Justin Evans 68-at (100%), Chris Conte 39-et (57%), Keith Tandy 3-at (2%). Két hete a Cardinals ellen ilyen volt a leosztás: Evans 58 snap (88%), Conte 37 snap (57%), Ward 36 (55%). Ahhoz képest, hogy Ward egy 5 millió dolláros szerződést írt alá, tényleg nincs túl sokat a pályán.

 

A védőkoordinátor Mike Smith így vélekedett a helyzetről:

 

Minden héten más a szituáció. TJ egy sérülésből jött vissza, kihagyott pár edzést az előző héten. Szerintem elég mély a safety pozíciónk. Mindegyik játékosunknak mások a képességei és attól függően, hogy kivel játszunk és hogyan próbáljuk őket támadni, más és más válhat nagyobb hasznunkra. Sokszor mondtam már: nem csak a 11 kezdőből áll ez a védelem.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!