Connect with us

Hír

Watson sose lazít

Deshaun Watson ránézésre mesébe illően kezdte a szezont, nagyon úgy néz ki, hogy megtalálták a franchise irányítót Houstonban. A Texans múlt héten a jól megérdemelt szabadságát töltötte, de ez nem jelentette azt a fiatal irányítónak, hogy nincs a hétre dolga.

 

 

Watson nem úgy kezelte a bye weeket mint egy pihenőhetet, hanem egy újabb hetet a fejlődésre, tanulásra. Ilyen mentalitás kell az NFL-ben.

 

Edzettem magam, dolgoztam kicsit a munkabírásomon és sokat elemeztem. Próbáltam kijavítani pár hibát és új dolgokat beépíteni a játékomba. Jobb döntéseket akarok hozni. Gyorsabban olvasni, jobban érezni a zsebet és a lehető legtöbbet kihozni az offense-ből.

 

A mentalitás tehát megvan és ránézésre a játék is, de ez egy kicsit trükkös. Watson ugyan tényleg nagyon ígéretes, de sokszor a nagy játékoknak, a lábainak és a jó improvizációs képességének köszönheti a jó teljesítményt. Watson ugyanis csupán a 24. legpontosabb irányító például, de nyomás alatt már csak a 29. Amiben viszont jó, hogy a pontossága kicsit megkopik nyomás alatt, mégis képes jó döntéseket hozni. Neki van ugyanis a legtöbb passzolt TD-je (holtversenyben) ha nyomás alá kerül. Ami szintén érdekes a játékában,hogy arányaiban ő passzol a legtöbbet 20 yardon túlra, de ennek ellenére nem rémesen pontatlan.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások