Connect with us

Hír

Zimmer: Barr szerelése Rodgers ellen nem volt aljas

A Vikings linebacker Anthony Barr ütése után Aaron Rodgers szezonja jó eséllyel véget ért. Nyilván sok rajongó van, aki szerint Barr szerelése elkésett volt, egyenesen aljas és szándékos, de a játékos mestere, Mike Zimmer szerint erről szó sincs:

 

Futballt játszunk. Sajnálatos, ha valaki megsérül, de úgy gondolom, hogy ez benne van a pakliban. Az én csapatom pedig nem aljas, és soha nem játszottunk ilyen futballt, mióta itt vagyok. Szabályok szerint játszunk, de néha történnek rossz dolgok.

 

 

A Packers mester Mike McCarthy nem meglepő módon nem ért egyet Zimmerrel, szerinte egyértelmű volt, hogy Rodgerst meg fogják ütni, ezt az irányító is tudta, de így beleállítani a földbe nem kellett volna, az már nem volt szabályos.

 

A visszajátszások alapján a bírók pontosan jól látták az esetet és nem dobtak erre sárga zászlót. Pedig Rodgers már az ütés előtt eldobta a labdát, az én véleményem szerint ezt Barr láthatta is akár és visszafoghatta volna magát. Másrészt pedig a mellett is lehet érvelni, hogy egy védőnek minek kellene visszafognia magát (ha az irányító nem akarja kockáztatni a hitet, akkor vagy üljön le, vagy dobja el sokkal hamarabb a labdát – bár azért ez is elég hamar volt)?

 

A szerelés valóban nem tűnt aljasnak, ennél sokkal durvábbakat is látunk meccsről meccsre: Barr egy nagyot akart ütni, jogában állt, Rodgers ennél nagyobbakat is kapott már és felállt. Sajnálatos módon megsérült, de ez benne tényleg benne van a pakliban, a Vikingsnál már csak tudják (egyébként abszolút érthető a Packers és a rajongók frusztrációja, nagyon szerencsétlen eset).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!