Connect with us

Hír

A 9. forduló legjobbjai

Szerda van, ami annyit jelent, hogy kiosztották a hét játékosai díjakat az elmúlt fordulóban nyújtott teljesítményekért. Ismét volt néhány kategória, ami megnehezíthette a bizottság dolgát a szavazásban.

 

 

NFC

 

A hét támadója: Jared Goff, QB, Los Angeles Rams

 

Rögtön egy ilyennel kezdünk, ugyanis egy szavunk nem lett volna, ha például Matthew Stafford kapja a Packers ellen nyújtottakért, de Goff kezében is jól mutat a díj. 311 passzolt yard, 4 passzolt TD eladott labda nélkül, 146,8-as passer rating, kiütéses győzelem, “mindössze” ennyi fűződik Goff nevéhez a Giants elleni meccséről. Ezzel megvan az első ilyen elismerése, és 2007 óta ő az első ramses irányító, aki kiérdemelte a hét játékosa díjat.

 

A hét védője: Karlos Dansby, LB, Arizona Cardinals

 

Kicsit meglepő, hogy nem Reuben Foster kapta, aki épp Dansby csapata ellen játszott nagyot, de a rutinos linebackeré lett az elismerés. 7 tackle, egy sack, egy interception és két leütött passz nem hangzik rosszul egy belső linebackertől.

 

A hét special teamere: Justin Hardee, DB, New Orleans Saints

 

A Saintsnél úgy tűnik belenyúltak a tutiba 2017-ben, hiszen nem csak a free agent igazolások, de az újoncok is nagy szerepet játszanak a Szentek idei menetelésében. Marshon Lattimore után egy újabb újonc saintsest jutalmazott meg az NFL, köszönhetően a blokkolt punt return TD-jének.

 

 

AFC

 

A hét támadója: T.Y. Hilton, WR, Indianapolis Colts

 

A Colts ismét nyert, ráadásul egy csoportrangadót, köszönhetően Hilton parádés teljesítményének. 5 elkapás, 175 yard, 2 TD, az elmúlt három hét szürkesége után most megrázta magát. Ez a második ilyen díja, amivel Marvin Harrison mellett csak ő büszkélkedhet a Colts elkapójaként.

 

A hét védője: Jordan Jenkins, LB, New York Jets

 

Ha a Jetsben elkezdjük sorolni a tehetséges védőket, valószínűleg nem Jenkins nevét említjük az elsők között, pedig a másodéves játékos egyre jobban kezd játszani. A 23 éves pass rusher most két sackkel és egy kierőszakolt fumble-lel vétette magát észre a Bills ellen. Úgy tűnik Rex Ryan nem viccelt, amikor azt mondta, ez a csapat tele van tehetségekkel.

 

A hét special teamere: Jaydon Mickens, WR, Jacksonville Jaguars

 

A Jaguars játékosa egy szép punt return TD-vel érdemelte ki a hét játékosa díjat, amivel ő lett a 6. játékos a franchise történetében, aki returnerként elhalászta ezt az elismerést az aktuális fordulóban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!