Connect with us

Hír

A Bucsnak gondot okoz a vesztes mentalitás

A Tampa Bay Buccaneers csapata ahhoz képest, hogy rájátszás-álmokat dédelgetett a szezon előtt, mindössze két meccset nyert meg a lehetséges hétből, ráadásul az utóbbi hatból ötöt buktak el, illetve az utóbbi négyből négyet. A helyzet odáig fajult, hogy Dirk Koetter főedzőt arról kérdezték, hogy tapasztalt-e vesztes mentalitást a csapatnál.

 

Ez egy remek megfigyelés. És azt hittem, hogy tavaly ezen túlléptünk. Remek holtszezonunk volt, nagyon jó vezéregyéniségeink vannak. Ehhez képest egy vereségi szériában vagyunk. Nem szeretném elhinni, hogy ez mentalitás, kultúra kérdése. De négy meccset buktunk zsinórban, ez elől nem tudunk elbújni. Nem akarom elhinni, hogy ez az oka, mert nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ezen felülemelkedjünk.

 

 

De amíg konzisztensen nem tudunk túllépni ezen, addig problémák lesznek. És nem szeretnék ujjal mutogatni senkire, én is része vagyok ennek. Én is része vagyok, ahogy az összes edző és az összes játékos is. Nincs jó válaszom a kérdésre, de az biztos, hogy nem játszunk elég konzisztensen a pályán. Amikor vissza tudunk térni egy korrekt játékhoz a foci mindhárom elemében, akkor a győzelmek is jönni fognak.

 

De mi lesz vajon, ha nem jönnek vissza? Elvesztheti Koetter az állását? Nem lesz egyszerű dolga a csapatnak, ugyanis elég sok csoportrangadójuk van még és mindhárom csapat erősebbnek tűnik a Bucsnál jelenleg, tehát úgy tűnik, hogy a pozitív szezont kis túlzással elfelejthetik Tampában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!