Connect with us

Hír

A Giants elleni győzelem olyan volt, mintha az NFC-döntőt nyertük volna meg

A San Francisco 49ers megszerezte első győzelmét a szezonban (vs Giants, 31-21), ami egyben Kyle Shanahan első főedzői győzelme is volt. A csapat pedig úgy ünnepelt, mintha a konferenciadöntőt, vagy Super Bowlt nyertek volna. A csapat sokat megélt bal oldali tackle-je, Joes Staley szerint pontosan így is érezték magukat, és ha valaki, akkor ő tudja miről beszél.

 

Elég sok győzelemben volt részem az itt töltött 11 évem alatt. Ez a győzelem pedig ugyanannyira tett boldoggá, mint az NFC-döntőn aratott siker. Nem mindenki láthatja, hogy mi folyik az öltözőben. Nem érthetik, hogy milyen közel állunk egymáshoz. Senki sem inogott meg. Senki sem mutogatott ujjal. Egyszerűen beleadtunk mindent. Ez pedig Kyle [Shanahan] érdeme.

 

 

A 49ers 78 meccset nyert Staley karrierje során, 2011 és 2014 között 11 győzelmet átlagoltak szezononként. Ehhez képest azóta összesen nyolcszor tudtak diadalmaskodni és 2015 óta nem volt olyan vasárnap, hogy meccset tudtak volna nyerni. Egyik győzelmük ugyanis hétfőn, a másik pedig szombaton volt. Ráadásul mindkettő a Rams ellen jött össze, tehát rajtuk kívül senkit sem tudtak megverni másfél éve.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!