Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 8

Ezen a héten is megválasztották a legjobb egyéni teljesítményeket. Lássuk kik, mivel alkottak maradandót.

AFC

A hét támadója: JuJu Smith-Schuster

Történelmet írt a Steelers elkapója azzal, hogy ő lett a legfiatalabb játékos, aki valaha elnyerte ezt az elismerést. A Detroit ellen 10 felé szálló labdából 7-et kapott el 193 yardért. Ezek közül az egyik egy 97 yardos TD elkapás volt.

 

 

A hét védője: Carlos Dunlap

A Bengals defensive tackle-je három szerelést, egy sacket és egy pick6-et jegyezhetett az Indianapolis Colts ellen. Dunlap 2012 óta nem szerzett interceptiont, külön érdekesség, hogy az is egy pick6 volt.

A hét special teamere: Harrison Butker

Ötből öt mezőnygólt értékesített a hétvégén, az egész szezonban pedig 18/19-es mutatóval rendelkezik a Kansas City Chiefs kickere, aki Cairo Santos helyére érkezett.

NFC

A hét támadója: Russel Wilson

Csak Shaun Alexandert választották meg többször hét játékosának a Seattle történetében, mint Wilsont, aki hatodszor részesül ebben az elismerésben. Szezon és karriercsúcsot jelentő 452 passzolt yarddal zárta a Texans elleni mérkőzést. Ez volt egyébként az irányító második olyan mérkőzése, ahol 4 TD-t szerzett.

A hét védője: Jalen Mills

Az Eagles cornerbackje három héten belül már második interceptionjét szerezte, a 49ers ellen pedig nem csak hogy labdát szerzett, de még touchdownt is szerzett belőle.

 

 

A hét special teamere: Tyrone Craword

A Cowboys defensive linemanje lett az első játékos a csapat történelmében, aki a hét legjobb special team játékosa lett. Ezt a Redskins elleni 33-19-es győzelemmel végződő találkozón bemutatott FG blokkjával érdemelte ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!