Connect with us

Hír

A Jets OC bírja a kritikákat

A New York Jets támadó koordinátora sok kritikát kapott, méghozzá a saját játékosaitól is. Ugyanis a csapat veterán futója, Matt Forte a Falcons elleni vereség után azt nyilatkozta, hogy ha többet futnak, győznek. A Jetsnek rövid hete volt, így az edzők nem foglalkoztak a médiával, tehát azt nem tudjuk, hogy mi zajlott akkor a fejekben. Mindenesetre egy győzelemmel később már mindenki sokkal megbocsájtóbb.

Nézzék, a meccs után mind a játékosok, mind az edzők emocionálisak.  Ezért ilyenkor mondanak olyat is, amit talán nem kellene.

Nyilatkozta John Morton, a kritizált támadó koordinátora az ESPN újságíróinak kérdésére. Továbbá szót ejtett arról is, hogy milyenek a jelenlegi állapotok a csapaton belül.

Nézzék, egyáltalán nincsen bajom ezzel. Mindent megbeszéltünk és az élet megy tovább.

Illetve arról is, hogy ő személyesen hogyan áll az ilyen kritikákhoz.

Mindenkire hallgatok. Hallgatok az irányítóra, minden edzőre, minden játékosra… különösképpen azokra, akik már régóta játszanak ebben a ligában.

A Bills elleni győzelem során 36 futást hívtak, míg az előző héten, a Falcons elleni vereség során 21-et /mind a két adatból levontam az irányító futásait/. Tehát úgy tűnik, hogy tényleg hajlandó újítani és a valóban hasznos dolgokat beleépíteni a munkájába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!