Connect with us

Hír

Ajayi izgatott

Jay Ajayit sok kritika érte, miszerint problémái voltak vele az öltözőben. Ő maga viszont nem így látja, aminek hangot is adott elcserélése kapcsán adott interjújában.

Ezek csak kinti kritikák. Csak arról tudok beszélni, hogy én hogyan látom magamat. Én egy csapatjátékosnak tartom magamat. Izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Sas vagyok. Izgatott vagyok a lehetőség miatt. Ez a sok minden a nap végére már csak a múlt lesz. Reggel a Philadelphia Eagles tagjaként keltem, ez pedig nagyon izgatottá tesz.
A liga egyik legjobb formában lévő csapatához kerülni valóban nem egy unalmas dolog. Főleg úgy nem, ha egy eddig MVP aspiráns üzemmódban játszó Wentz fogja a labdár átadni.
Különlegesen tehetséges. Izgalmas lesz vele felállni a pályára, akárhogyan is szeretnének majd használni ebben a támadósorban.
Ugyan Philadelphiában már van egy veterán futó Blount személyében, a jó játékodokból nem lehet túl sokat rsktáron tartani. Vélhetőleg majd felváltva kapnak lehetőséget a bizonyításra, noha eddig Miamiban Ajayit iszonyatos módon terhelték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!