Connect with us

Érdekességek

Anthony Lynn visszatér oda, ahol majdnem életét vesztette

Hálaadás lesz az Amerikai Egyesült Államokban, aminek apropóján Anthony Lynnek, a Los Angeles Chargers főedzőjének is van hálálkodni valója. 12 évvel ezelőtt ugyanis majdnem tragédia következett be az életében Dallasban, ahová most utazik csapatával a Cowboys ellen játszani.

 

 

Anthony Lynnek a hálaadás egy dologra mindenképp okot ad a hálálkodásra: az életére. A 48 éves főedző történetéhez 2005-ig kell visszamennünk, amikor frissen kinevezték a Dallas Cowboys running back edzőjének, a csapat pedig épp az edzőtáborban volt.

 

Az utolsó napjaink egyikén Todd Haley-vel, aki a csapat elkapóedzője volt akkoriban, elmentünk pizzázni egyet. Éppen az autóhoz sétáltam vissza egy kereszteződésen át, amikor elütöttek. Egy részeg sofőr volt. Azt mondták, hogy elég nagyot repültem az ütközést követően, és egy Volkswagenen landoltam, amit össze is törtem az esés következtében. Utólag hálával tartozom Istennek, hogy az az autó ott volt, mert ha az aszfaltra zuhanok, lehet ma már nem lennék itt.

– mesélt az esetről Lynn.

 

A rendőrségi jelentések szerint nagyjából 60 mérföld/órás, azaz olyan 95-97 km/h-ás sebességgel száguldott az autó ami elütötte, a sofőr véralkohol szintje meg több mint háromszor nagyobb volt a megengedettnél. A történtek ellenére mindig szívesen tér vissza Dallasba, hiszen sosem felejti el Jerry Jonesék támogatását a nehéz időkben.

 

Örökké hálás leszek a Cowboys franchise-nak, hogy megkönnyítették az életemet a balesetet követően, és nem csak rólam, de a családomról is gondoskodtak akkor, amikor én erre képtelen voltam. Jerry Jonest sokan egy rosszindulatú vagy utálatos embernek állítják be, de amit akkor értem tett, azzal örökké szívembe zárta magát.

 

Két szezont töltött a Cowboysnál, most pedig már mint főedző játszana korábbi munkáltatója ellen. Nincs hálaadás-napi meccs a Cowboys nélkül, de Lynn nagyon örült, amikor nekik adatott meg az a megtiszteltetés, hogy ellenük játszanak a jeles ünnepen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!