Connect with us

Érdekességek

Antonio Brown olyan jó, mint Jerry Rice fénykorában

Antonio Brown a Calvin Johnson utáni éra legjobb elkapója. Az utóbbi öt éve félelmetesre sikerült és hol van még a vége? A vélhetően jövőbeli Hall of Famer elkapó most van karrierje csúcsán és bizonyos tekintetben már a legendás Jerry Rice-szal is felveszi a versenyt.

 

 

Fontos kiemelni, hogy Rice-t azért tartják minden idők legjobb elkapójának, mert nagyon sokáig játszott magas szinten, rekordjait pedig jó eséllyel soha nem dönti meg senki. Viszont karrierjük csúcsán (vagy akár karrierjük egészét véve is) nem egy olyan játékos volt (Randy Moss, Terrell Owens, Calvin Johnson), aki képes volt felvenni vele a versenyt. Közéjük tartozik Antonio Brown is, aki minden idők egyik legjobb ötéves teljesítményét hozza.

 

Még hat meccse van hátra a szezonból, de már most többször vették célba és több elkapást mutatott be, mint Rice a legjobb éveiben. Yardokban is sikerült már lenyomnia minden idők egyik legjobbját, egyedül a TD-k terén van lemaradva. Utóbbiból 12 kellene, hogy egalizáljon Rice-szal, ami meccsenkénti kettőt jelentene, tehát ez aligha lesz meg, bár azért nem lehetetlen.

 

Persze érdemes megjegyezni, hogy teljesen más típusú játékosokról van szó. Megatron például simán hozta ezeket a számokat (hat meccset kihagyva 7301 yardot és 53 TD-t szerzett) 2010 és 2014 között, viszont mindössze 450 elkapásból. Azonban ez nem von le semmit AB érdemeiből, kétségtelen, hogy az NFL történetének egyik legjobb elkapóját csodálhatjuk hétről-hétre.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!