Connect with us

Hír

Átalakították Russell Wilson szerződését

Mivel a Seahawks nem tudta vagy nem akarta elcserélni Jimmy Grahamet, így egy másik megoldást kellett találniuk arra, hogy beleférjen a cserével megszerzett Duane Brown szerződése a fizetési sapkába. A LT szerződése ugyanis 5 millió dollárt kóstált a csapatnak, ennyi hely azonban nem volt a fizetési plafon alatt, ráadásul Jeremy Lane is a nyakukon maradt, így kénytelenek voltak Russell Wilsonhoz nyúlni.

 

Wilson idei alapfizuja olyan 13-14 millió dollár körül mozgott, és mivel lement már a szezon fele, így nagyjából 7 millió dollár maradt neki hátra. Ebből a 7 millióból 6,26 millió dollárt átkonvertált a Seahawks aláírási pénzzé, vagyis kvázi az irányító előre megkapta az idei bérét. Ennek azonban a kellemes hozadéka lett, hogy ezt az összeget három részre el lehetett osztani, így pedig felszabadult 4,1 millió dollár az idei évre.

 

Persze ez azzal jár, hogy Wilson szerződésének maradék két éve nagyjából évi 2 millió dollárral megnő, de hát ennyi nyilván belefér egy franchise irányító esetében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!