Connect with us

Érdekességek

Az évezred legjobb és legrosszabb csapatai

Gondolkodtatok már azon, hogy hogyan állnak a csapatok ebben az évezredben? Nem? Sebaj, mi most találtunk egy ilyen kimutatást, ráadásul kiválóan szemléltetve. Az alábbi táblázatban találjátok a franchise-okat a 2000-2016 közötti időszakban elért mérlegük alapján csökkenő sorba rendezve, illetve az egyes években elért mérlegük is csökkenő sorba van rendezve az egyes sorokban. Ráadásul szép színes az egész és nagyon jól néz ki.

 

 

Az első és az utolsó helyen nincs meglepetés, a Patriots 17-ből 16 szezonban pozitív mérleggel zárt, a Browns pedig 17-ből 15 szezonban negatívval. Így mindketten viszonylag magasan kiemelkednek a saját irányukban, a Patriots konkrétan 25 győzelemmel áll a Colts előtt, akik helyét a szezon után a Steelers fogja átvenni a második helyen.

 

Tizenkettő csapat van 50%-os mérleg felett, míg a Chargers kereken 0.500-nál áll. A rangsor vége elég érdekesen néz ki mai szemmel. Az utolsó 5 csapatból négy a rájátszásért küzd, csak a szegény kicsi Cleveland Browns nem. Viszont nem biztos, hog a Brownsnak kell legjobban szégyenkeznie, ugyanis a Bills az egyetlen csapat, amelyik nem szerzett ebben az évezredben még egy szezon során sem 10 győzelmet. Illetve a legfeljebb 3 győzelmet években sem ők az utolsók, abban a Lions megelőzi őket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!